Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı HAVAZA Farkıyla Sofralarımızda!

zeytinyağı

Oldukça sağlıklı bir besin olması sebebiyle çok uzun senelerdir sevilerek ve beğenilerek tüketilen zeytinyağı çeşitleri, erken hasat naturel sızma zeytinyağı olarak HAVAZA markasının kalite farkıyla sofralarımızla buluşuyor. İster yemeklerimizi pişirirken, ister salatalarımıza lezzet katması için; ister ufak bir atıştırmalık olarak ekmeğimizi banarak tüketebileceğimiz zeytinyağının istediğimiz lezzette olması için sağlıklı koşullarda naturel olarak üretiliyor olması şart.

Bunun için de üretici markanın ne kadar özverili davrandığı çok önemli. Çünkü zeytinyağının elde edildiği zeytinin çeşidi, yetiştirilme biçimi, olgunlaşma süresi, erken hasat edilen zeytinlerin tadının acılığının gitmesi için gerekli süreçlerin geçirilmesi gibi örneklendirebileceğimiz pek çok süreç olması gereken zaman aralığında ve kalitede geçirildiğinde ortaya çıkan zeytinyağı mahsulü gerçek anlamda eşsiz bir tat ve kaliteye sahip olabiliyor.

HAVAZA erken hasat naturel sızma zeytinyağı da bahsettiğimiz bu özverili süreçlerin bir ürünü. Zeytinlerin içeriğinde bulunan oleik asit ve polifenol gibi unsurların en yüksek olduğu süreçte hemen erken hasat yapılarak özündeki yüksek orandaki fenol değerleri de korunmuş olması sağlanıyor. Ayrıca toplandıktan sonra soğuk sıkım yöntemi kullanılarak işlenmesi de, zeytinlerin içeriğinde yer alan minerallerin ve vitaminlerin neredeyse hiç kayıp verilmeden zeytinlerden alınan yağın naturel zeytinyağına dönüştürülmesini de sağlıyor.

HAVAZA Zeytinyağlarının Kalite Farkı Nereden Geliyor?

Erken hasat yöntemiyle elde edilen zeytinyağları, düşük asit oranına da sahip olduklarından sağlık bakımından insan bünyesine müthiş faydalı olmaktadır. İçeriğindeki yüksek fenol değerleri de erken hasat zeytinyağının insan sağlığına sağladığı bir başka katkı faktörüdür. Ham haldeki zeytinlerin erkenden hasat edilmesi neticesinde zeytinyağlarının rengi de daha koyu, kıvamı da daha yoğun ve aroma olarak da tatları çok daha aromatik olarak üretilebilmektedir.

Saydığımız unsurlar dışında kalitesini etkileyen pek çok etmen neticesinde erken hasat naturel sızma zeytinyağı çeşitleri 500 ml, 750 ml, 1 lt, 2 lt ve 5 lt olarak satışa sunulabiliyor. Müşterilerden gelen istekler doğrultusunda hazırlanıp şişelenen bu zeytinyağları, akış kontrolü bulunan kapak çeşitleriyle de özel olarak şişelenip ambalajlanmaktadır.

Etiketler: zeytinyağı
Nisan 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR