Organik Sirke Çeşitleri Havaza Organik Market’te

sirke

Doğal yöntemlerle elde edilen, piyasada organik olarak bulabileceğimiz sirke çeşitleri; elde edildikleri meyvelerin tüm faydalı niteliklerini içerisinde barındırır. Hem vitamin, hem mineral hem de enzim bakımından müthiş bir zenginliğe sahip olan bu ürün, doğal bir sağlık kaynağı olarak karşımıza çıkar.

Çok uzun zamandan beri yemeklerde, temizlik esnasında, ateş düşürmek için, hijyen için ve daha pek çok şekilde örneklendirebileceğimiz şekillerde kullanılan sirke ürünü, organik sirke olarak tüketildiğinde normalinde sağladığı faydaların üzerine daha da fazla fayda ekleyerek müthiş bir sağlık kaynağı olmaktadır.

Havaza Organik Market bünyesinde satılan tüm sirke çeşitleri, sağlığımıza kattıkları faydalardan ötürü ve günlük yaşantımızda pek çok alanda güvenle kullanabileceğimiz ürünlerdir. Gönül rahatlığıyla ister yemeklerinizde, ister salatalarınızda, ister mutfak temizliğinizde, ister ev temizliğinizde; ateş düşürücü olarak, kireç çözücü olarak vb. durumlarda doya doya kullanabilirsiniz.

Havaza Organik Market Sirke Çeşitleri

Nahita Organik Elma Sirkesi: Sirke çeşitleri arasından ilk olarak karşımıza çıkan elma sirkesi, hiçbir koruyucu ve kimyasal içermeyen organik ürünlerden bir tanesidir. 500 ml.’lik şişeler halinde satışa sunulan bu ürün, doğal fermantasyon süresi geçirilerek elde edilmektedir. İçeriğinde yer alan tortular, bu doğal fermente sürecinin kalıntılarıdır. Yapımı esnasında Niğde yöresine ait olan misket elması kullanılan Nahita elma sirkesi, bir çay kaşığı ılık olan suyu içerisine 1 ya da 2 tatlı kaşığı oranında eklenerek, üzerine aynı miktarda bal ve 2 damla limon sıkılarak keyifle kullanıma hazır hale getirilir.

Nahita Alıç Sirkesi: Niğde yöresinde yetiştirilmekte olan sarı renkli alıç meyvesinin kabuk ve çekirdeklerinden ayrılmadan bütünüyle parçalanma sürecine sokulduktan sonra, hiçbir kimyasal sürece maruz bırakılmadan olduğu haliyle fermente edilmesiyle oluşan sirke çeşididir. Nahita organik alıç sirkesi piyasadaki rakiplerine nazaran çok daha faydalı ve çok daha saf, katkısız üretim ürünüdür.

Nahita Üzüm Sirkesi: Organik sirke çeşitleri arasından son olarak bahsedebileceğimiz üzüm sirkesi, diğer sirke ürünlerinde olduğu gibi Niğde yöresinde yetiştirilen siyah üzümlerin çekirdeklerinden ve kabuklarından ayrıştırılmadan, saf halde parçalanarak sonrasında fermente sürecine bırakılmasıyla birlikte meydana getirilmektedir. İçeriğinde sağlığa oldukça faydalı mineral bileşikleri, elementler, azotlu bileşikler ve tanen bulunan bu sirkeyi organik üretim olduğundan güvenle tüketebilirsiniz.

Etiketler: sirke
Nisan 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR