Eşsiz Lezzetli Yeşil Kırma Zeytin Havaza Organik Market Farkıyla Sofralarımızda

Yeşil Kırma Zeytin

Dünya genelinde zeytin üretiminde ilk sıralarda yer alan ülkemizde, en lezzetli şekilde üretilen zeytinler Havaza kalitesi farkı ile sofralarımızla buluşmaktadır. Pek çok coğrafi bölgemizde yetiştirilmekte olan zeytinlerin hasat zamanı iyi koşullarda toplanması, profesyonel olarak fermente edilmesi ve işlenmesi neticesinde yeşil kırma zeytin lezzetini doyasıya tüketmemiz mümkün hale getirilir.

Siyah zeytinin erken hasat alınmış hali olan yeşil kırma zeytinler, çoğu zaman kahvaltı sofralarımızda lezzetli bir atıştırmalık olarak yer almakta; bunun dışında hazırladığımız sandviçlerimizde bir lezzet seçeneği olarak tüketilebilmekte veya hazırladığımız hamur işlerinde farklı bir gurme tat olarak kullanılabilmektedir. Sofralık zeytin başlığı altında karşılaşabileceğimiz bu ürünler, tat olarak tüketicilerden tam not alabilmesi için doğru zamanlarda doğru kırma yöntemleri kullanılarak hazırlanmalıdır.

Bu profesyonel hazırlanma süreçleri için eksiksiz koşullara sahip olan Havaza Organik Market, tıpkı siyah zeytinlerinde yakaladığı lezzet ve başarılı paketleme unsurları gibi aynı şekilde kırma yeşil zeytinlerde de aynı başarılı üretim sürecini geçirerek en lezzetli yeşil kırma zeytin çeşitleri tüketilmek üzere bizlerle buluşturmaktadır.

Havaza Markasının Yeşil Kırma Zeytinlerinin Lezzet Farkı Nereden Gelir?

Markamızın sahip olduğu ilaçlamadan ve zararlı zirai müdahalelerden uzak tutulan zeytin bahçelerinde, zeytin hasadı Eylül ve Kasım ayları arasında yapılmaktadır. Boyut olarak birbirinden farklı olarak toplanan zeytinler öncelikle aynı boyutlarda bir araya getirilecek şekilde eleme makinelerinden geçirilir.

Aynı boyutlarda toplanan Havaza yeşil kırma zeytin ürünleri bu aşamadan sonra ana özellikleri olan kırık zeytin haline dönüştürülmeleri için özel zeytin kırma makinasına sokulmakta; kırılan zeytinler özel zeytin tanklarına içme su ilavesi ile doldurulmaktadır. Son olarak zeytin fermantasyonu işlemine sokulan bu zeytinler, tüketilecek olgunluğa ve tada gelene kadar fermente edilmeye devam edilmektedir.

Bu hazırlanma süreciyle ilgili en önemli unsur, hazırlanan kırma zeytinlerin hiçbirinde en ufak katkı maddesi olmaması ve herhangi bir kimyasal işleme tabi tutulmamalıdır. Bu sayede zeytinler yüzde yüz doğal ve kendi lezzetleriyle bizlerin tüketimine sunulur.

Hazırlanan ve paketlenen zeytinlerin satın alındıktan sonra açıldığı tarihten itibaren kararmaya başlayacağı unutulmamalıdır. Bu sebepten mutlaka ve mutlaka kendi salamura suyuyla direkt sıcaklığa maruz kalacağı alanlardan uzak bir şekilde buzdolabında muhafaza edilmesi önerilir.

Etiketler: Yeşil Kırma Zeytin
Mart 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR